به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه نمایشگاه های بین المللی استان قم، حاجزمانی دبیر کل خانه صمت استان قم در نخستین گردهمایی هماندیشی نمایشگاه مواد غذایی، نوشیدنی، شیرینی، شکلات، صنایع تبدیلی و تجهیزات وابسته که در تالار ونوس قم برگزار شد با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد، آن را فرصتی طلایی برای معرفی توانمندیهای استان و کشور دانست و گفت: این نمایشگاه میتواند نقطه آغاز برندسازی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی استان باشد و امیدواریم در سال آینده، خاطره این رویداد در یاد فعالان اقتصادی بماند.
حاج زمانی با یادآوری سابقه برگزاری نمایشگاهها در استان خاطرنشان کرد: ایده اولیه نمایشگاههای صنعتی در قم توسط پیشکسوتانی همچون مرحوم آقای فراهانی شکل گرفت؛ درگذشته تعداد واحدهای صنعتی و فناوری محدود و کمتر از الان بود اما با همت ایشان، مسیر توسعه نمایشگاهها آغاز شد و امروز شاهد هستیم که جانشینان و فعالان کنونی میتوانند این رویداد را در سطح ملی و بینالمللی مطرح کنند.
وی بر اهمیت برنامهریزی و سیاستگذاری دقیق برای موفقیت برگزاری نمایشگاه تأکید کرد و گفت: در جلسهای که سه هفته پیش برگزار شد، شاخصههایی مانند تمرکز بر صنایع تبدیلی استان، حضور ترکیبی واحدهای استانی و فرااستانی و انتخاب یک شرکت مجری توانمند، مورد توافق واقع شد تا نمایشگاه بتواند متفاوت در سایر رویدادها نیز ظاهر شود.
دبیرکل خانه صنعت و معدن قم، با تأکید بر اهمیت حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاهها، افزود: نمایشگاهها فرصتی منحصربهفرد برای عرضه مستقیم محصولات، دریافت بازخورد واقعی مشتریان و سنجش بازار است همچنین حضور مدیران و فعالان اقتصادی نیز در این رویداد از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی همچنین نقش بخش دولتی و حمایتهای آن را در موفقیت نمایشگاهها مهم دانست و بیان کرد: با همکاری مدیران دولتی، فعالان صنعتی و شرکتهای مجری با تجربه، میتوانیم این نمایشگاه را به یک رویداد شاخص و معتبر در سطح کشور تبدیل کنیم.
حاج زمانی در پایان سخنان خود، بر رعایت استانداردها و صدور پروانههای رسمی برای شرکتکنندگان تأکید کرد و گفت: این اقدام سبب حفظ شأن و اعتبار نمایشگاه میشود و از حضور واحدهای غیرمجاز و غیررسمی جلوگیری میکند؛ امیدواریم با همت همه دستاندرکاران، این رویداد در سالهای آینده وسیعتر و تأثیرگذارتر برگزار شود.